COMPONENTS


PILAR ESTEBAN - Veu Mezzosoprano. La veu femenina del grup. Emotiva, present i ben treballada. La seva experiència va començar amb estudis de cant i participació en diferents corals. Ha enregistrat temes de cançó catalana i rumba en diferents grups del nostre país. Habitualment treballa en espectacles infantils en teatres i escenaris. Les seves frases musicals estan molt ben explicades i segures. Confiem en la seva experiència al vibrar i cantar les melodies. La seva manera de cantar, dóna al grup la seguretat i la calidesa que ens ajuda a tancar bé les cançons.EDUARD ALTABA - Contrabaix i Veu Tenor. Ha cursat estudis musicals de contrabaix i veu. Sempre buscant un so càlid i pesent, amb el balanceig precís i el va-i-bé que necessitem en els nostres temes. Dels seus coneixements de música moderna i jazz, ens aprofitem per crear fragments musicals de gran riquesa i qualitat, això ens ajuda molt a donar-li la forma que ens agrada a les nostres cançons. L'experiència musical que ha adquirit del jazz i la música tradicional, li dóna al grup aquest sabor acústic i l'autenticitat que tan bé ens va i ens fa sonar de categoria. La seva veu, dolça i càlida, precisa bé les melodies i les fa tendres, clares i emotives.
XAVI CRIADO - Acordió i Veu Baixa. Aporta al grup les frases melòdiques, petites introduccions i finals amb l'acordió. Li dóna cos i pes amb la seva veu baixa a les harmonies i les fa estables i sòlides. Gran amant del món de l'havanera, ha estat músic i cantant de "Les veus del mar" durant més de deu anys , participant en més de trescentes cantades. Ha composat trenta-vuit cançons de mar (havaneres, valsets i boleros), entre "La taverna dels pescadors", "La més bella carta de navegació", "Bromes de mar" (Premiada al festival Firamar de Sant Pol de mar) i ha col.laborat amb d'altres lletristes "El blau dels seus ulls" (S. Terol), "Pobres marinangs" (F. Roca).     


   

EUGENI GIL - guitarra. Inicialment de formació clàssica, estudià guitarra i acordió. Ha tingut el privilegi de treballar força temps en el món de l'enregistrament, acompanyant cantants com Josep Guardiola, Salomé o en Moncho. De seguida ens
transmet la seva delicadesa i el bon gust en els acompanyaments
harmònics, pel grup és un element indispensable que equilibra el so i ens dóna el punt rítmic, airós, valent i exacte, que ens dóna al grup la força i la qualitat necessària. De la seva experiència treballant amb diferents cantautors com Ovidi Montllor, Oriol Tramvia, Mónica Green i d'altres en traiem profit i en gaudim en cada un dels temes musicals. Continua en actiu amb diferents formacions i ho compagina amb la docència musical.