VELA MAJORGrup Actual

2018
L'any 2018, Vela Major es reestructura, arriba la nova figura de l'Eduard Altaba tocant el contrabaix i l'Eugeni Gil a la guitarra. Assajant, tocant i creant noves sonoritats, hem trobat una nova formació amb la que hi volem posar un toc  de qualitat i noves expressions. Vela major 2018 es presenta en tres veus: mezzosoprano (Pilar), tenor/Contrabaix (Eduard), Baix/Acordió (Xavi), Guitarra (Eugeni) . Endavant, nous temps i grans havaneres per tothom.

2017
L'any 2017 comença amb grans espectatives i gran il.lussió per tal de poder aportar un petit granet de sorra en aquest gran món ple de grans grups , compositors i interprets.

Grup 2016

2016
El grup d`hanvaneres VELA MAJOR es forma el mes de novembre de l'any 2016.  Tot esperant que tingui una próspera continuitat. La idea principal comença a nèixer entre la relació de molts anys entre Pilar Estevan (Veu femenina),  i Xavi Criado (Acordió i baix cantant). Ells dos han tingut l'oportunitat de treballar i obtenir molta experiència musical en diferents formacions en las que hi han treballat plegats. L'incorporació de l'Adrià Heredia (Guitarra i veu Tenor) completa el grup de manera que la formació queda llesta amb guitarra, acordió i teres veus. A finals del 2016 es treballa i assaja intensanemt per tal de tenir un gran repertori a punt amb totes les havaneres i cançons de mar considerades clàssiques, les que més ens agrada compartir, les noves dels últims anys i també algunes de collita pròpia.